© Anamur Manşet 2012- 2024

CHP Anamur ilçe Örgütü Delege Seçimlerini tamamladı

CHP Anamur ilçe Örgütü Delege Seçimlerini tamamladı



Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; CHP Anamur ilçe Örgütü Delege Seçimlerini tamamladı

CHP Anamur İlçe Örgütünde, 8 Kasım\'da başlayan mahalle delegeleri seçimleri 1 Aralık’da tamamlandı.

CHP Anamur İlçe Örgütünce 56 Mahallede yapılan delege seçimleriyle ilgili açıklama yapan, İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır,56 mahallede gerçekleştirilen delege seçimleri sorunsuz gerçekleşirken, CHP\'li üyelerin seçimlere katılımının da yüksek olduğu ifade etti.

Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan CHP Anamur İlçe Başkanı Yeşiçayır, \"11 Kasım\'da başlayan ve 1 Aralık Pazar günü sona eren ve bütün mahallelerimize sandık koyarak gerçekleştirdiğimiz mahalle delegeleri seçimlerini, parti üyelerimizin yüksek katılımıyla, demokrasi şöleni havasında tamamladık. Delege seçimlerimiz, demokratik bir ortamda gerçekleşti.

İlçe Kongre Delegelerinin belirlendiği seçimlerde CHP İlçe Başkan ve Yöneticileri olarak üzerimize düşen görevi tüm hassasiyetimizle yerine getirdik. Burada şunu da belirtmek isterim ki bu seçimlerin kazanını kaybedeni olmamıştır” diye konuştu.

Öte yandan CHP İlçe Kongresinin 21 Aralık Cumartesi günü yapılacağı kaydedildi.
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER