© Anamur Manşet 2012- 2024

CHP Anamur Gençlik Kolları Denizleri Andı

CHP Anamur Gençlik Kolları Denizleri Andı




Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Gençlik Kolları tarafından Türkiye gençlik hareketinin devrimci önderleri Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın idam edilişlerinin 47. Yıldönümü nedeniyle bir anma etkinliği düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe binası toplantı salonunda düzenlenen anma saat 21:00\'da başladı. Anma programına Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Aziz Aslan, Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaya, Anamur Belediyesi Meclis Üyesi Bilge Oguz,Anamur Belediyesi Meclis Üyesi Nejdet Yıldız ve çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardında Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaya bir konuşma gerçekleştirdi.Kaya konuşmasında şu ifalere yer verdi.
DARAĞACINDA BİLE DÜŞMAN ÖNÜNDE EĞİLMEYEN DEVRİMCİ DURUŞLARINDAN BİR AN BİLE VAZGEÇMEYEN SOSYALİZMİN YİĞİT ÖNDERLERİNİ DENİZ GEZMİŞ, YUSUF ASLAN, HÜSEYİN İNANI ANIYORUZ. ONLARIN KAVGASI VATAN DİYEREK, VATANA PEŞKEŞ ÇEKENLERE, BAYRAK DİYEREK BAYRAĞI PASPAS YAPANLARA, MİLLET DİYEREK MİLLETİN ANASINI AĞLATANLARA, DİN DİYEREK DİN İLE MİLLETİ ALDATANLARA KARŞIYDI. EMPERYALİZME, FAŞİZME OMUZ OMUZA KARŞI ÇIKTILAR. VATAN TOPRAKLARINA SAHİP ÇIKARAK HAYKIRDILAR. HER ŞEY TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE İÇİN. 6 MAYIS 1972 ALÇAK BİR GECE. NANKÖR PROJEKTÖRLER VE KAHROLASI ÜÇ ADET URGAN VE ÜÇ YİĞİT FİDAN, DENİZ, YUSUF, İNAN DİMDİK YÜRÜDÜLER. ONURLA, İNAÇLA HALK VE VATAN SEVGİSİYLE. SON SÖZLERİ YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE, KAHROLSUN EMPERYALİZM, YAŞASIN İŞCİLER VE KÖYLÜLER. ONLAR BİZİM BAĞIMSIZLIĞIMIZ İÇİN BİR KEZ ÖLDÜLER ONLARI ASANLAR İSE HER GÜN ÖLMEYE DEVAM ETTİLER. ATEŞ YANMIŞTI BİR KEZ TIPKI ULUSAL KURTULUŞ SAVAŞIMIZDA OLDUĞU GİBİ SÖNMEDİ DEVAM EDİYOR. DENİZ, YUSUF, İNAN SAVAŞA DEVAM DENİZLER HALA YAŞIYOR VE SAVAŞIYORLAR ÜLKE İÇİN BAĞIMSIZLIK İÇİN VE ŞİMDİ HER YERDELER 47. YILINDA DENİZLERİ, MAHİRLERİ, KAYPAK KAYALARI VE ÜLKEMİZDE TAM BAĞIMSIZLIK YOLUNDA ŞEHİT OLMUŞ ASKERLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ. 
Partili gençler tarafından şiirlerin okunmasının ardından slayt gösterimi ile anma programı sona erdi.







var googletag = googletag || {}; googletag.cmd = googletag.cmd || []; var rid=\"mxd-\"+parseInt(Math.random()*9e5); document.getElementById(\'ad\').id= rid; googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().display(\'/36854237/web_anamurmanset.com_similars_native_1\', [\'fluid\'], rid); }); var rid2=\"mxd-\"+parseInt(Math.random()*9e5); document.getElementById(\'ad2\').id= rid2; googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().display(\'/36854237/web_anamurmanset.com_similars_native_2\', [\'fluid\'], rid2); }); (function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'}); loading... (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : \"632512\", domain : \"n.ads1-adnow.com\" });

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER