© Anamur Manşet 2012- 2024

CHP Adayı Deniz Çarıklarda davullarla, ışık gösterileri ile karşılandı

CHP Adayı Deniz Çarıklarda davullarla, ışık gösterileri ile karşılandı



Çarıklar’da çok büyük bir katılımla, davullarla, ışık gösterileri ile karşılanan Durmuş Deniz ve Meclis üyeleri katılımdan ve coşkudan çok memnun kaldılar.
Gün içinde esnaf ziyaretleri, kahvehane toplantıları ile STK ziyaretleri de yapan Mersin Millet Vekili Ali Mahir Başarır’ında katıldığı Çarıklar toplantısında Başarır; Bizim ayrımız gayrımız olmayacak, Genel Başkanımızın da emri kimseyi ötekileştirmeden Belediyecilik yapacağız. Zaten adayımızın da kişiliği tam bu yapıdadır. Sorunları biliyoruz, çözümünü de Anamur’da Durmuş Beyi, Mersin’de de Vahap Beyi Başkan yapmamız için sizlerin huzurundayız dedi.
Miting havasında geçen toplantıya, telekonferansla katılan Mersin B.Şeh. Bld. Bşk. Adayı Sayın Vahap Seçer de; Çarıklar ve Anamur’un sorunlarını açıklayarak, çözümlerini de yerine getireceklerini belirttiği konuşmasında Anamur için oluşturduğu projelerinden söz etti.Anamur Bld. Bşk. Adayı Durmuş DENİZ de coşkulu bir atmosferde Kendisini, Meclis Üyelerini ve Projelerini anlatma fırsatı buldu.





















İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER