© Anamur Manşet 2012- 2024

Çeltikçi Okulu'nda Öğretmenler Günü Kutlaması

Çeltikçi Okulu'nda Öğretmenler Günü Kutlaması



Özcan Günger / Anamur Manşet ; Çeltikçi Okulu Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Baz ve Okul İdaresi tarafından 26 Kasım 2016 Cumartesi günü okul bahçesine kurulan saçlarda yapılan sıkma ve ayran ikram edilerek birlik ve beraberlik içinde okulda görev yapan öğretmenler, aileleri ve halkın katılımıyla coşkulu bir kutlama yapıldı.
Okul Müdürü Ramazan TOK, “Arkadaşlarımız ve Okul Aile Birliği ile yaptığımız istişare sonucunda bu yıl Öğretmenler Günü’nü öğretmenlerimiz, aileleri ve halkımızın katılımıyla birlik ve beraberlik içinde kutlama kararı aldık. Katılan tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.
Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim BAZ, “Bu yıl Yörük usulü bir kutlama yapalım diye böyle bir etkinlik düzenledik. İnşallah Çeltikçi Okulu olarak birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılara imza atmayı düşünüyoruz.” Dedi.









(function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); loading... var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER