© Anamur Manşet 2012- 2024

Büyükşehirin Anamur\'da Kurban mobil kesim ve mezbaha Yerleri Belli Oldu

Büyükşehirin Anamur\'da Kurban mobil kesim ve mezbaha Yerleri Belli Oldu


Mersin Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede, 26 farklı noktada kurulan mobil kesim ünitelerinin yanı sıra Büyükşehir’in 8 mezbahasında da kesim yapılabilecek. Sağlıklı ve hijyenik koşullarda kesimlerin yapılacağı, veteriner hekimlerin de yer alacağı mobil kesim üniteleri ve mezbahalar, ücretsiz hizmet verecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kurban Bayramı’nda hizmet verecek olan mobil kesim üniteleri 26 farklı noktada kurulacak. Mobil kesim ünitelerinin 5’i Toroslar’da, 4’eri Erdemli ve Tarsus’ta, 2’şeri Mezitli, Silifke ve Yenişehir’de hizmet verecek. Diğer ilçelerde ise 1’er mobil kesim ünitesi kurulacak.

Mobil Kesim Yeri
Anamur Mobil Kesim Yeri: Saray Mahallesi 205 Sokak Anamur-Bozyazı Durağı


Mezbaha Yeri:

Anamur Mezbahası: Çarıklar Mahallesi Akdeniz Caddesi No:3/3





TANITIM VİDEO[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VbxARgBkR5I]
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER