© Anamur Manşet 2012- 2024

Busem İletişim; Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Busem İletişim; Yeni Yılınız Kutlu Olsun



Anamur ve Bozyazı\'da faliyet gösteren BUSEM İLETİŞİM işyeri sahibi genç iş adamı Musa Kösükçü yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

2019 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2020 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizlerle olsun. Yeni yılın sizlere ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı,sevgi ve huzur getirmesini dileriz.

BUSEM İLETİŞİM olarak tüm müşterilerimizin, Anamur ve Bozyazılı vatandaşlarımızın yeni yılarını kutlar, esenlikler dileriz.






(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER