© Anamur Manşet 2012- 2024

Bu Öğrencilerin Kendileri Küçük Ama Yürekleri Kocaman

Bu Öğrencilerin Kendileri Küçük Ama Yürekleri Kocaman


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını sokak hayvanları için Hayvanları Koruma Derneğine bağışladılar.

 Kendileri Küçük Ama Yürekleri Kocaman

Anamur Özel Gümüş Okulları öğretmeni Emine Aslan\'ın 1/A sınıfındaki öğrenciler tarafından harçlıklarından arttırarak kumbaralarında biriktirdikleri paraları sokak hayvanları için Anamur Hayvanları Koruma Derneğine bağışlayarak örnek bir davranış serğilediler.

Öğretmen Emine Aslan \"sınıfımızda 19 öğrencimizin hepsi sokak hayvanlarına yardım etme gönüllüsü oldu.Öğrencilerimizden dokuzunun kumbarasını teslim ettik. Önümüzdeki günlerde geriye kalan öğrencilerimin kumbaralarınıda Anamur Hayvanları Koruma Derneğine teslim edeceğim\" dedi.


Anamur Hayvanları Koruma Derneği ise; \'\'Gümüş Okullarındaki, kendileri küçük ama yürekleri kocaman öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını sokak hayvanları için derneğimize bağışlayan çocuklarımıza ve onlara öncü olan öğretmenimize çok teşekkür ederiz\'\' diye açıklamada bulundu.















(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER