© Anamur Manşet 2012- 2024

Bozyazı'da Milli Diriliş Gecesi düzenleniyor

Bozyazı'da Milli Diriliş Gecesi düzenleniyor


Anamur Manşet ; AK Parti Mersin Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı, Bozyazı Koordinatörü Mustafa Kemal Aslan öncülüğünde 'Milli Diriliş Gecesi' adlı program düzenlenecek.

AK Parti Bozyazı İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde düzenlenecek olan program, AK Parti Bozyazı Koordinatörü Mustafa Kemal Aslan tarafından 7 Ocak 2017 Cumartesi günü saat 19.00'da Bozyazı Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenecek. Tüm Anamur ve Bozyazı Halkının davetli olduğu programda, darbe girişimine karşı sokağa çıkarak, kamyondaki görüntüleriyle simgeleşen Şerife Boz ve FETÖ'nün darbe girişimini engellemek amacıyla Atatürk Havalimanı'nda tankın önüne yatan Metin Doğan o gece yaşadıklarını katılımcılara anlatacak.
'Darbe Notları' yazarı Ufuk Cavlı'nın da katılacağı programda Canlı İlahi Grubu ve semazen gösterisi yer alacak. Mustafa Kemal Aslan anlamlı programa, tüm Anamur ve Bozyazı Halkını davet etti.
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});
loading...var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER