© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Yardımcısı TUĞRUL\'dan Haber Sitemize Ziyaret

Başkan Yardımcısı TUĞRUL\'dan Haber Sitemize Ziyaret


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla, Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet TUĞRUL gazetemizi ziyaret etti.

Basın Halkın Müşterek sesidir. Halkın doğru,şeffaf ve objektif bir şekilde haber almasında basın birinci güçtür.

Basının gücü Milletin gücüdür. Gazetecilik, Kamu adına gerçekleri araştırmak ve doğru haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleğidir, diyen TUĞRUL , \"24 Temmuzu ülkemizde her yıl, Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutluyoruz. Ülkemizdeki ,Dünyamızdaki, İlçemizdeki gelişmeleri özgür, tarafsız ve objektif bir şekilde haber alma noktasında önemli bir görev icra ediyorsunuz; Gününüz kutlu olsun\" dedi.

İlçemizin gelişmesinde, Anamur Halkını aydınlatarak büyük katkı sağladığınızın farkındayız .Mahalli basının imkansızlıklar içinde bin bir zorlukla görevini ifa ettiğini de biliyoruz. Ama şunu da bilmenizi isterim ki, Belediyemiz her türlü sorununuzda sizinledir.

Doğru bilgiyi hızlı ve tarafsız bir şekilde halka ulaştıran, üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiren yerel ,ulusal bütün basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum diyen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet TUĞRUL, \"Tüm Basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve basın Bayramını Belediye Başkanı Sayın Hidayet KILINÇ ve Belediye Personelim adına en içten duygularımla kutluyor,başarılar diliyorum\" dedi.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER