© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Türe'den Öğretmenlere Anlamlı Hediye

Başkan Türe'den Öğretmenlere Anlamlı Hediye



Anamur Manşet / Anamur Haber ; Her yıl öğretmenler gününde olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla 22 Kasım 2016 Salı Günü öğretmenlere canlı süs çiçekleri hediye etti.

Her yıl 24 Kasım’da geleceğimizin teminatı olan gençliğimizin bilgi ile donatılmasında mimarlık üstlenen Eğitim Camiasının neferleri Öğretmenlere anlamlı hediyeler veren Başkan Mehmet Türe bu yıl da öğretmenler gününde Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Kara, Sezai Şimşek, Mehmet Tuğrul ile Anamur genelinde tüm okulları ziyaret etti. Öğretmenler gününü kutlayan Başkan Türe öğretmenlere çiçek fidanı hediye etti.

Başkan Mehmet Türe Uğur Özel Okulları, Anamur Ortaokulu eşi Meliha Türe’nin görev yaptığı Kız Meslek Lisesi’ni ziyaret ederken okullarda öğretmenlerin ve eşi Meliha Türe’nin öğretmenler gününü kutladı. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından hazırlattırılan hediyeleri Başkan Yardımcıları Anamur genelinde görev yapan tüm öğretmenlere ulaştırıldı. (function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); loading... var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER