© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Türe Tecrübeli Gençlerle Bir Araya Geldi

Başkan Türe Tecrübeli Gençlerle Bir Araya Geldi



Anamur Belediyesi anlamlı bir projeye daha imza attı. 65 yaş üstü vatandaşlar için uygulanan ikinci proje de oldukça dikkat çekti.


Türkiye’de 65 yaş üstü vatandaşlara toplu taşımada belediye meclisinde aldığı kararla ücretsiz ulaşım imkanını sağlayan ilk belediyelerden biri olan Anamur Belediyesi bu kez de 65 yaş üstü vatandaşları bir araya getirdi. Anamur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce \"Birlikte Kaynaşalım, Konuşalım, Hayat Devam Ediyor\" Projesi kapsamında Anamur’da yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar 2 Mart 2017 Perşembe günü birbirleriyle tanışmaları, kaynaşmaları, sohbet etmeleri amacıyla bir araya getirildi.


Anamur’da geçtiğimiz yıllarda Anamur Belediyesi tarafından restore edilerek Anamur’un geleceğine armağan edilen Tarihi Lütfi Kısakahyaoğlu Konağında bir araya getirilen 65 yaş üstü vatandaşlar etkinlikte şiirler, şarkılar okudular ve anılarını anlattılar.


Yapılan sohbetlerin ve kaynaşmanın ardından bir konuşma gerçekleştiren Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe; ‘’Şehit ailelerimiz, engellilerimiz ve büyüklerimiz bizlere emanettir. Şehirleri altından yapabilirsiniz, sokakları, kaldırımları altından yapabilirsiniz, en güzel eserleri, kültür merkezlerini, spor salonlarını, bahçeleri, parkları yapabilirsiniz ama sosyal kültürel faaliyetleri içinde büyüklerine sahip çıkmayan, şehit ailelerine sahip çıkmayan, engellilere sahip çıkmayan bir toplum başarılı sayılamaz, belediye hiç başarılı sayılamaz, bunun çok güzel örneklerini veren belediye başkanları var, bu tür faaliyetlere ev sahipliği yapan bizim örnek alacağımız çok güzel belediyeler var. Ümit ediyorum ki bizlerde gelecekteki yerel yöneticilere örnek olacak bir projenin başlangıcını yapmış oluruz. Güzel örneklerle, güzel duygularla ayrılırız. Bu gün bu sebeple 65 yaş üstü vatandaşlarımızla tarih kokan anlamlı bir mekanda bir araya geldik ve toplumumuzun her kesimine hitap eden çeşitli projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Anamur\'da birlikte yaşıyoruz ” dedi. Başkan Türe projede emeği geçen herkese teşekkür ederken “Birlikte Kaynaşalım, Konuşalım, Hayat Ediyor” projesinin ilerleyen zamanlarda sinema, piknik etkinlikleri ve çeşitli aktivitelerle devam edeceğini söyledi.


Kısakahyaoğlu konağında gerçekleşen etkinliğe katılan vatandaşlar arasında STK Eski Başkanları, Siyasi Parti Eski Başkanları, Anamur\'un tanınan eski esnafları, Eski memurlar ve tanınan simalar dikkat çekti.

Etkinliğe katılan 65 yaş üstü vatandaşlar Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe\'ye böyle bir projeye adım attığı için teşekkür ettiler. Başkan Mehmet Türe proje ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda \'Tecrübeli Gençlerle Biraraya Geldik\' dedi.
Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b=\'body\',ce=\'createElement\',ac=\'appendChild\',st=\'style\',ds=\'display\',n=\'none\',gi=\'getElementById\'; var i=d[ce](\'iframe\');i[st][ds]=n;d[gi](\"M230348ScriptRootC105303\")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(\"\");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](\"M230348ScriptRootC105303\");}var dv=iw[ce](\'div\');dv.id=\"MG_ID\";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=105303;c[ac](dv); var s=iw[ce](\'script\');s.async=\'async\';s.defer=\'defer\';s.charset=\'utf-8\';s.src=\"//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.105303.js?t=\"+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();

(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); }); (function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});
(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14305\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content\", id: 14305, tid: 18780 }); }); loading...var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER