© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Seçer\'in Vaat Ettiği Süt Senin Gurur Mersin’in Projesi Başlıyor

Başkan Seçer\'in Vaat Ettiği Süt Senin Gurur Mersin’in Projesi Başlıyor


Özcan GÜNGER ; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde verdiği sözleri bir bir tutmaya devam ediyor. Başkan Seçer, göreve gelmeden önce vaat ettiği projeler arasında yer alan “Süt Senin Gurur Mersin’in”ni başlatıyor.

Çocuklar süt içecek

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından üreten bir Mersin yaratma amacıyla hazırlanan projeler, Mersin’de fark yaratacak.

İlk olarak ilköğretim okullarında “Süt Senin Gurur Mersin’in” projesiyle kent merkezinde 30 okulda tam 1 milyon 160 bin kutu sütü öğrencilerle buluşturacak olan Büyükşehir Belediyesi, çocuklara süt alışkanlığı kazandırmayı amaçlarken, bir taraftan da süt üretici birlik ve kooperatiflerinden alacağı sütler ile tarımsal üretime destek olacak. Proje, 7 Kasım’da başlayacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Menkobirlik ortaklığında yürütülen proje sayesinde daha sağlıklı nesiller yetişmesine de imkan sağlanacak.
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER