© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Seçer Kriz Merkezi\'nde

Başkan Seçer Kriz Merkezi\'nde


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kriz Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi .

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Koronavirüs salgını ile mücadele etmek amacıyla kurulan Kriz Merkezini Başkan Seçer inceledi ve sorumlulardan bilgi aldı.

Çağrı Merkezi’ndeki çalışanlardan da bilgi alan Başkan Seçer, daha sonra bir çalışanın masasına oturarak gelen 2 çağrıyı karşıladı. Başkan Seçer, Tarsus’un Barbaros Mahallesi’nden arayan bir esnaf ve Toroslar’ın Halkkent Mahallesi’nden arayan bir emekli vatandaşın sorunlarını dinledi ve taleplerini not alarak ilgili birime aktardı. Seçer, emekli vatandaşa, mümkün olduğunca evden çıkmamasını, erzak ve ilaç ihtiyaçlarının Büyükşehir tarafından karşılanacağını söyledi.

Koronavirüs salgını ve alınan tedbirler konusunda değerlendirmelerde bulunan Başkan Seçer, “Bu işi ciddiye almak lazım. Bir şey olmaz, bu virüs belli bir süre etkili olur ondan sonra kaybolur gider diye düşünmemek lazım. Daha sonraki boyut bizi farklı mecralara götürebilir. Bizi üzüntüye sevk edebilir. Bunu idare olarak da, yurttaşlar olarak da ciddiye alma zorunluluğumuz var” dedi.






(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER