© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Seçer; Daha Önce Uyarmıştım, Gözünün Yaşına Bakmam İşten Çıkarırım

Başkan Seçer; Daha Önce Uyarmıştım, Gözünün Yaşına Bakmam İşten Çıkarırım



Anamur Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen çalıştaya davetli olarak katılan Mersin Büyükşhir Belediye Başkanı Vahap Seçer, buradaki programın ardından Partisini İçe Örgütünü ziyaret etti.


Başkan Seçer’in CHP Anamur İlçe örgütünü ziyaretinde Anamur İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır, Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz, CHP’li Belediye eski Başkanı Suphi Alp, 31 Mart Yerel Seçimleri Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.


CHP Anamur İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır, bir cenazeye yetişeceği için vaktinin kısıtlı olduğu halde kendilerini ziyaret eden Büyükşehir Beediye Başkanı’na teşekkür ederek, süreyi hızlı kullanma adına sözü uzatmadan, Partililere hitap etmesi için mikrofonu Başkan Seçer’e takdim etti.

Anamur’a İçme Suyu Bizim Dönemimizde Gelecek..

Başkan Seçer, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası’nın programına davetli olarak Anamur’a geldiğini. Buradaki programda Anamur’un sorunları, ihtiyaçları ve istihdamı konularında uzunca boylu konuşmalar yaptıklarını ifade ederek, “Anamur’un yol ihtiyaçları, iş ihtiyaçları, kanalizasyon, arıtma, istihdam, burada bulunan potansiyelin açığa çıkarılması önerileri sulama suyu ve içme suyu gibi bir çok konuyu masaya yatırdık. Anamur’un yararına, gelişmesi için ne varsa bunları konuştuk. Diyen Seçer, Anamur hakına müjdeli haberi verdi. Ve Anamur’un içme suyu bizim dönemimizde yani bizim ilk 5 yıllık dönemimiz içerisinde hallolacak. Ve bizim için bir gurur olacak. Üç gün önce arkadaşlarım Ankara’daydı özellikle bu konuda görüşmeler yapıldı. Finansal kaynaklar oluşturulmaya çalışılıyor. ” Dedi.


İşçi Çıkarma Konusunu Açıkladı..

Konuşması sürekli katılımcıların alkışlarıyla kesilen Başkan Seçer, bir diğer konu da işten personel çıkarma konusu..! bu konu soruluyor, Ben daha önce uyardım, Anamur’da Uyardım, Gülnar’da uyardım, Silifke’de uyardım. İşe gelmiyorlar, geldi gibi gözüküyorlar, çalıştı gibi gözüküyorlar, maaş alıyorlar. Haram bunlar..! ben bunlara göz yumamam. Geride adım atmıyorum işini savsaklayan, bizi provoke edenleri bundan sonra da çıkarmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.


kaynak:anamurhaber.com







(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER