© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Seçer Anamur\'da

Başkan Seçer Anamur\'da


Özcan Günger / Anamur Manşet ; Başkan Seçer Anamur\'da

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Anamur\'a geldi.

Başkan Seçer 9.30’da Rauf Denktaş Parkı’nda inceleme bulundu.Rauf Denktaş Parkı ve iskele yolunda incelemelerde bulunan Başkan Seçer, parkın ve sahilin durumu hakkında hem yetkili amirlerden, hem de sahili ve parkı kullanan yurttaşlardan bilgi aldı.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, üst düzey belediye yöneticileri ve daire başkanlarıyla birlikte Anamur’da incelemelerde bulundu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Seçer’e Anamur Eski Belediye Başkanı M.Suphi Alp, Anamur Koordinasyon Şube Müdürü Gül Karabay, CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, belediye meclisi üyeleri ve partililer eşlik etti.

Başkan Seçer, Anamur incelemeleri kapsamında, Anamur Yaş Meyve Sebze Hali’ni de ziyaret etti.Tek tek halde bulunan hal esnafına ziyarette bulunarak talep ve şikayetleri dinleyen Seçer Hal ziyaretinin ardından Anamur Akine Mahallesini ziyaret etti.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ve Anamur Koordinasyon Müdürlüğü yetkililerinden, Milli Emlak’tan tahsis gelmesini beklemeden parkın her türlü bakımını ve temizliğini yapmalarını isteyen Başkan Seçer, parkın farklı yerlerine çeşme yapılmasını, çocuk oyun grupları, spor aletleri ve oturma gruplarının yenilenmesini, hurdaya çıkan park eşyalarının dışarı çıkarılmasını istedi.


Başkan Seçer, Akine Mahallesi tarafından düzenlenen yemek programına katıldı.Başkan Seçer ve beraberindekiler daha sonra Anamur Ticaret ve Sanayi Odası ile Kaymakamlığı ziyaret ettiler. Seçer, Kaymakam İsmail Gültekin ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Seçer, CHP Anamur İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Durmuş Deniz ve partililerle bir araya gelerek Anamur ziyareti sona erdi.


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1-9qFONonh0]






















İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER