© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Kılınç\'tan Kaymakam Kurdoğlu\'na Veda Yemeği

Başkan Kılınç\'tan Kaymakam Kurdoğlu\'na Veda Yemeği


Başkan Kılınç\'tan Kaymakam Kurdoğlu\'na Veda Yemeği

20.10.2017 yılında Anamur\'da göreve başlayan, yaklaşık 2 yıldır görev yapan Anamur ilçe kaymakamı Mehmet Kurdoğlu\'nun onuruna Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, bir yemek verdi. Akşam yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, Meclis Üyeleri, Anamur Ticaret Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu katıldı. Yemeğin ardından Başkan Kılınç; \"İlçemizin sorunları ile çok yakından ilgilenen Kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. En zor şartlarda bile yılmadan yorulmadan çalışmıştır, yeni görevinde başarılar dilerim yolu ve bahtı açık olsun, İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum, Anamur\'da da bir evinin olduğunu buradan hatırlatmak isterim, her zaman burada onu misafir etmekten sevinç duyarız” dedi.Daha sonra kısa bir veda konuşması yapan Anamur İlçe Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu akşam yemeğini düzenleyen Belediye Başkanı Hidayet Kılınç\'a ve katılan herkese teşekkür etti.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur İlçe Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu\'na Anamur\'a yaptığı hizmetlerden dolayı bir plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.











(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER