© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Kılınç, Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkında İncelemede Bulundu

29 Ekim tarihine kadar tamamlaması hedeflenen135 dönümlük doğa parkını ziyaret eden Başkan Kılınç, yetlili amirlerden bilği aldı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Esentepe mahallesi mağara sokakta yapmakta olduğu, 29 Ekim tarihine kadar tamamlaması hedeflenen135 dönümlük Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkında incelemede bulundu.

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Konserle açılışını planlanan doğa parkını ziyaret eden Başkan Kılınç, yetlili amirlerden bilği aldı.

Yapımı tamamlandığında 1000 kişinin aynı anda piknik yapabileceğini kaydeden Başkan Kılınç, üst düzey güvenlik tedbirleri alınarak (bekçi,kamera ve giriş çıkış kontrolü) hizmet verecek olan Recep Tayyip Erdoğan Piknik ve Mesire alanının ücretsiz olarak halkın hizmetine sunulacağını ifade ederek, “vatandaşımızın Anamur’da gezebilecek, ailecek bir piknik yapacak yeri yoktu. Biz Sahil Projesini yaptık, Pullu Tabiat alanını Piknik ve Mesire alanı olarak düzenledik. Yine burayı da 29 Ekimde vatandaşın hizmetine açacağız. Gerek Anamur’lu vatandaşlarımız gerekse başka şehirlerden ilçemize gelen vatandaşlarımız yapılan hizmetlerden memnun oluklarını her fırsatta dile getiriyorlar. Hayırlı olsun. Her şey kıymetli Anamur’lu hemşehrilerimiz için.” İfadelerini kullandı.

Ayrıyeten Başkan Kılınç şöyle dedi;

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle yapımını sürdürdüğümüz Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı'nda incelemelerde bulunduk.Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü olan 29 Ekim 2022'de açılışını gerçekleştireceğimiz Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı ile ilçemizin uzun yıllardır eksikliğini hissettiği mesire alanı problemini ortadan kaldırmış olacağız.Hayırlı uğurlu olsun'' diye açıklamada bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER