© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Kılınç Personeliyle Piknikte Bir Araya Geldi

Başkan Kılınç Personeliyle Piknikte Bir Araya Geldi


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur Belediyesi Pullu Tabiat Parkı Kamp ve Piknik Alanı’nda verdiği yemekte personeliyle biraraya geldi.

Başkan Hidayet Kılınç\'ın, Anamur Belediyesi Pullu Tabiat Parkı Kamp ve Piknik Alanı’nda vermiş olduğu personel yemeğine; Belediye meclis üyelerinin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Gübbük ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Belediye çalışanı aileleriyle katıldılar.

Yemeğe katılan belediye personel ve ailelerine zeytin fidesi dağıtıldı.Yemeğin ardından belediye çalışanları ve aileleri müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.





















(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER