© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Kılınç Danışmanlık Merkezini Ziyaret Etti

Başkan Kılınç Danışmanlık Merkezini Ziyaret Etti


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Başkan Kılınç Danışmanlık Merkezini ziyaret etti.


BAŞKAN KILINÇ DANIŞMANLIK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Kılınç ve Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin ile birlikte, Anamur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ikinci katına taşınan Anamur Belediyesi Danışmanlık Merkezini ziyaret etti.

 Uzman Klinik Psikolog Merve Ateş’ten bilgiler alan Başkan Kılınç “ Bundan sonra Anamur halkımıza daha iyi bir hizmet verecek olan danışmanlık merkezimizi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlük binamızın ikinci katına taşıdık. Burada uzman psikologlarımız halkımıza güzel bir hizmet vereceklerini düşünüyorum.” Dedi. Uzman Klinik psikolog Merve Ateş “Çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışıyoruz. Bireysel terapi, evlilik terapisi, çift terapisi ve aile danışmalığı gibi hizmetler vereceğiz. “ dedi.

Anamur Belediyesi Danışmalık Merkezi Muşurup Sanat Sokağı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ikinci katında hizmet vermeye devam edecek.
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER