© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Kılınç, 38. Araç Anamur’umuza Hayırlı Olsun

Başkan Kılınç, 38. Araç Anamur’umuza Hayırlı Olsun




Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur Belediyesi bünyesine 38. Aracı kazandırmanın, Anamur’umuzun hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz dedi.

Göreve geldiği 1 Nisan 2019 tarihinden bu yana, aradan geçen 22 aylık dönem içerisinde Anamur Belediyesi araç parkına bir çoğu hibe olmak üzere 38 araç kazandırarak bir yandan araç ve makine parkını güçlendiren bir yandan da asfalt şantiyesini kurarak, asfalt maliyetini %50 düşüren Başkan Kılınç, Kendi asfalt şantiyemizi kurduk, araç filomuzu genişlettik. Dolayısıyla Asfalt maliyetini %50’ye çektik. Bunla birlikte Anamur’un en ücra mahallelerinde, merkezde ve merkeze yakın mahallelerimizde alt yapı ve asfalt yapmaya aralıksız devam ediyoruz. Dedi.


Son olarak hibe yoluyla Anamur Belediyesi araç parkına bir kamyon daha dahil ettiklerini belirten Başkan Kılınç, Anamur Belediyesinin şu anda sahip olduğu araç ve makina parkı çoğu il Belediyeleri bile sahip değil. 30 yıllık siyasi birikimimiz ve bürokraside ki tecrübelerimiz sayesinde belediyemize kazandırdığımız bu araçlar ile ilçemizin çehresini değiştireğiz. İfadelerini kullandı.

Anamur’umuza Hayırlı Olsun..

31 Mart öncesi ne vadetmişsek hepsini bir bir yerine getireceğiz diyen Başkan Kılınç, Anamur’umuz, hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık. hemşehrilerimden tek ricam hizmet sırasının kendi mahallelerine, sokaklarına gelmesini sabırla beklesinler. Asfaltsız yol bırakmayacağız. Aldığımız araçlar, yapılan yollar Anamur’umuza hayırlı olsun. Şeklinde konuştu.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER