© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Kahvecioğlu; Sandığa Gidiyoruz, 1 Oy Kemal'a 1 Oy Meral'e !

Anamur İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlundan seçim öncesi son çağrı; sandığa gidiyoruz,1 Oy Kemal'a 1 Oy Meral'e !

Anamur İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu seçime sayılı gün kala Anamur Manşet Haber sitemiz bir açıklama yaparak Anamurluları  sandığa giderek oy kullanmaları konusunda çağrı yaptı.

BİR OY KEMAL'E BİR OY MERAL'E

 “Bu ucube sistem nedeniyle maalesef her geçen gün yoksullaştık. Geldiğimiz tablo ortada. Çocuklarımızın geleceği için artık bu sistemden kurtulmamız gerekiyor. Önümüzde kader seçimi olarak tarif ettiğimiz bir seçimin son günlerindeyiz Artık karar Anamurluların. Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e sloganımız ile Anamurluların sandıkta gereğini yapacağından hiç kuşkumuz yok.Anamur'un 56 mahallesini tek tek gezdik, sıkmadık el bırakmadık.Türkiye ve Anamur 15 Mayıs günü bir başka uyanacak,güneş ayrı bir güzel doğacak dedi.'' dedi.

 SANDIĞA SAHİP ÇIKIYORUZ

Anamurluların attığı her oya sahip çıkacaklarını vurgulayan Kahvecioğlu, şunları söyledi:

“20 yıllık AKP zulmüne son vermek için 14 Mayıs’ta hepimiz sandığa gidip oyumuzu kullanacağız. Anamurluların bu konuda oldukça hassas olduğunu biliyorum. Bu kritik dönemeçte herkesin oyuna ihtiyacımız var. Kimse, ‘Benim oyumdan ne olacak?’ diye asla düşünmesin. Senin oyun bu iktidarı değiştirecek. İYİ Parti olarak tüm sandıklardayız. Sandığa sahip çıkıyoruz. Bir oyun bile boşa gitmesine izin verilmeyeceğinin özellikle bilinmesini istiyorum”.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER