© Anamur Manşet 2012- 2024

Başkan Çetin 7 Yılın Hizmet Bilançosunu Açıkladı

Başkan Çetin 7 Yılın Hizmet Bilançosunu Açıkladı



Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Çetin yazılı bir Basın Açıklaması yayınlayarak, Başkanlığı yürüttüğü 7 yıllık hizmetlerinin bilançosunu açıkladı. Oda Başkanı Ahmet Çetin şubat ayında yapılacak kongre için tüm üyelerinden tekrar destek istedi.



ANAMUR ESNAF VE SANATKARLAR ODASI
BAŞKANI
AHMET ÇETİN’İN BASIN AÇIKLAMASI


Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim kurulu olarak 2010 yılında göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden itibaren esnaflarımıza ve Anamur Halkına faydalı olabilecek çalışmalar başlattık. Düğün ve cenazelerde kullanılması için masa ve sandalye aldık.

Engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmak için derneklerle sürekli irtibat halinde olduk . Bütçemiz elverdiği kadar maddi manevi yardımlarda bulunduk. İhtiyaç sahiplarine akülü araba aldık.

Yine bütçemiz elverdiği sürece esnaflarımızın üniversite kazanan ve okuyan çoçuklarına maddi yardımlarda bulunduk.

Esnaflarımızın fuar ve seminerlere katılımını sağladık

Sosyal güvenlik kurumu (SGK) yeni yerine taşınırken birçok giderlerini odamız tarafından karşıladık.

SGK tarafında boşaltılan binanın Anamur Halkının ve esnaflarımızın ihtiyaçı olan iş-kur hizmet binası olarak açılması için çalışmalarımızı başlattık ve Anamur İş-kur Hizmet binasının kurulmasını sağladık, İş-kur Hizmet binasının esnafımıza ve halkımıza faydası herkesce bilinmektedir. İş- kur’un Anamur’a açılmasıyla birçok esnafımız iş-kur aracılığı ile eleman temin etmiştir, bu elemanların maaşlarını bir müddet iş-kurdan aldığını herkes bilmektedir. İş-kurla dönem dönem girişimcilik kursları açtık kosgebtenbirçok esnafımız kredi kullanmıştır.

Birçok kamu kuruluşları ile ortak projelere katılım sağladık. Esnaflarımız en güzel şekilde temsil edildi. 2013 yılında odamıza alınan cenaze nakil aracıyla esnafımıza ve Anamur Halkına hizmetimiz devam etmektedir.

Anamur sanayi sitesi girişlevasının yapımı ve sanayi sitesi içine esnafımızın kullanabileceği wc yaptırdık.

Dönem dönem yangın gibi farklı sebeplerden zarar gören esnafımıza en kısa sürede ulaşılarak gerekli yardımda bulunduk.

Anamur’da yapılan ünİversitenin Anamur esnafına kazandıracağı geliri bildiğimiz için esnafımız adına ünİversitenin binasının yapımına yardımlarda bulunduk.Üniversite ile kalmayıp birçok okullara maddi destek sağladık .

Esnaflarımızın eğitimi için ADAPTESK programı kapsamında Anamurdaki esnaflarımıza eğitim verilmesini sağladık .

Kermeslerin şehir dışına kaldırılması ve kurumsal marketlerin açılmaması ile ilgili devamlı olarak çalışmalar yapılmakta ve yapılmayada devam edilecektir.



Biz bu hizmet ve harcamaları siz esnaflarımız adına yaptık. Sizlerin bizlere emaneti olan odamızın yönetimine tekrar talibiz. Siz esnaflarımızda uygun görürse şubat ayındaki seçimde tekrar ben şahsım AHMET ÇETİN ve yönetim kurulu üyelerimizle adayız. Desteklerinizden dolayı teşekkürler, herkese hayırlı işler sağlıklı mutlu günler dilerim.

Ahmet Çetin 
ve Yönetim kurulu üyeleri



loading...

(sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : \"442543\", domain : \"n.ads3-adnow.com\" });











loading...
var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();







(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = \"//s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-16370\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content_2\", id: 16370, tid: 24640 }); });








İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER