© Anamur Manşet 2012- 2024

Ayhanreis'ten Yürek Tellerimize Dokunacak Bir Eser DEPREM AĞITI

Özcan Günger / Anamur Manşet ; Anamurun sevilen radyo programcısı Ayhanreis deprem acılarına duygusal merhem olur düşüncesiyle bir deprem ağıtı besteledi. Aynı zaman da bir yerel sanatçı olarak başarılı eserlere imza atan Ayhanreis yine yürek tellerimize dokunacak bir eser ortaya çıkardı. Sanatsal yönü de ağır basan şarkıda duygu sömürüsüne mahal verilmediğ de gözlerden kaçmadı.Sözü müziği Ayhanreis'e ait olan Şarkının Sanat yönetmenliğini Ali Koyu üstlendi.

Anamur Manşet Haber Sitemize konu ile açıklama yapan Ayhanreis şöyle konuştu ;

''Deprem Ağıtı eseri yazarken ve okurken en çok heyecenlandığım eserlerdendir.Bu şarkının yüreklere bir nebze serinlik olmasını ve yaraları hafifletmesini umuyarım.Eşsiz müzik kültürüyle esere ayrı bir değer katan sanat yönetmenim, değerli üstadım Ali Koyu 'ya teşekkür ediyorum.''

AYHANREİS KİMDİR ? 

 Ayhanreis 1975 Anamur doğumludur.Bozyazı ilköğretim okulunda başladığı eğitim hayatını Dumlupınar Üniversitesi İİBF iktisat bölümümden mezun olarak tamamlamıştır.Uzun yıllardır özel sektörde faaliyet gösteren sanatçı tekstil sektörü, müzik sektörü, radyo yayıncılığı ve reklam sektörlerinde faaliyetleri olmuştur. Halen tabele, matbbaa ve radyo yayıncılığı alanlarında aktif çalışmaktadır.  Söz ve müzik yazarlığına da devam eden Ayhanreis'in bilinen ve bilinmeyen 200 den fazla eseri bulunmaktadır.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER