© Anamur Manşet 2012- 2024

Atıcı Anamur’da HAYIR Çalışması Yaptı

Atıcı Anamur’da HAYIR Çalışması Yaptı




CHP Mersin Mv. Atıcı Anamur’da HAYIR Çalışması Yaptı

CHP Mersin Mv. Atıcı dün Aydıncık ve Bozyazı’da, bu gün de Anamur’da; örgütüyle birlikte, 16 Nisan da yapılacak olan referanduma yönelik çok yoğun çalışmalar yaptı.

Sabahın erken saatlerinde, İlçe merkezinde, mahallelerde çalışmalar yapacak olan parti gönüllülerini çalışmalarından ötürü teşekkür ederek uğurlayan sayın Atıcı, ‘’Sayenizde güne iyi başladım. Gözünüzdeki enerji, yüzünüzdeki mutluluk beni mutlu etti’’ dedi.

Daha çok kararsız seçmenlerin bulunabileceği yerlerde çalışmayı tercih eden Atıcı, İlçe Başkan ve yönetimi ile birlikte parti gönüllülerinden bir grupla birlikte sabahtan öğleye kadar Pazar yerinde, pazarcı esnafı ile alış-veriş yapan seçmenlere, öğleden sonra da kahvehanelerde vatandaşlara referandum maddelerinin içeriğini anlattı.


Seçmenlere, olumlu, nazik ve yapıcı bir dille seslenen Atıcı; ‘’Ben CHP adına oy istemeye gelmedim. Onu 2019 seçimleri öncesi yapacağım. Şimdi size, vergilerinizden maaş alan bir milletvekili olarak, ülkemizin geleceği için çok önemli olan referandumun maddelerini açıklama sorumluluğum gereği yanınızdayım, tercihinizi vicdanınıza bırakıyorum.


- Cumhurbaşkanı aynı zamanda bir partinin genel başkanı olabilir mi?
Olabilir diyorsanız EVET, yok olamaz diyorsanız HAYIR oyu vereceksiniz.


- Cumhurbaşkanı bir partinin genel başkanı olarak, yüce mahkeme olan Anayasa Mahkemesinin 15 üyesinin 12 sini belirleyebilir mi?
Belirleyebilir diyorsanız EVET, yok olamaz diyorsanız HAYIR oyu vereceksiniz.


- Partili bir Cumhurbaşkanı, tüm Mahkemelerin Hakim ve Savcılarının atama, sicil ve özlük haklarını düzenleyen HSYK’nın 13 üyesininin 6 sını belirlesin mi?
Belirlesin diyorsanız EVET, yok olamaz diyorsanız HAYIR oyu vereceksiniz.


- Cumhurbaşkanının tek başına vergilerinizin nasıl kullanılacağına karar vermesini, bütçe yapmasını istiyor musunuz?
Yapsın diyorsanız EVET, yok yapmasın diyorsanız HAYIR oyu vereceksiniz.


- Cumhurbaşkanının tek başına OHAL ilan etmesini, Yürütme ile ilgili Kararnameler çıkararak ülkeyi yönetme yetkisinin olmasını istiyor musunuz?
İstiyorsanız EVET, yok istemiyorum diyorsanız HAYIR oyu vereceksiniz.


- Milletvekili sayısının 550 den 600’e çıkmasını istiyor musunuz? 
50 daha fazla milletvekilinin maaşlarının yıllık maliyeti 200 milyon tl. (önceki parayla 200 trilyon) kabaca anlatırsam Anamur’da 1000 ev parası. Sizlerin vergileri ile ödenmekte. Ödensin diyorsanız EVET, yok olamaz öyle şey diyorsanız HAYIR oyu vereceksiniz.


- Vereceğiniz Evet oyları ile getireceğimiz tek adam hem bütçe yapacak, hem yürütmenin, hem yasamanın, hem yargının tek hakimi olacak. Üst düzey bürokrasiyi belirleyecek, savaş kararı alabilecek. Bu tek adam ya hata yaparsa? Ya yanılırsa? Ya yanlış karar verirse? 
Ülke batar ve bir daha düzelmez. 

Suriye’de, Libya’da, Mısır’da, Irak’ta yaşanmadı mı? 
Ülkemizin, çocuklarımızın geleceği bizi ilgilendirmez diyebilir miyiz?’’ 

Sorularını sorup, seçmenlerin sorularını cevaplayan sayın Atıcı’nın, kararsız seçmeni ülkem yararına olan HAYIR’a yönelik etkilediğini düşünüyorum. Çok verimli ve yoğun geçen çalışmadan sonra akşam saatlerinde ilçemizden ayrılan Milletvekilimize, İlçe Başkan ve Yönetimimizle, parti gönüllülerimize ülkem adına teşekkürler ediyorum.

Mesut GüvenParti Eğitmeni


















































loading... var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime(); /* DO NOT MODIFY */ (function(w,d) { w.cdxhd = w.cdxhd || []; w.cdxhd.push({ \"cdxhd_bpid\":208199, \"cdxhd_dev\": \"mobile\", \"cdxhd_plugin\":\"sticky\", \"cdxhd_settings\": { \"position\":\"footer\" }, \"cdxhd_vtag\":20151021, \"cdxhd_slot\":w.cdxhd.length }); var s = d.createElement(\"script\"); s.async = true; s.src = \'//static.dskfv.de/js/loader_v2.js?cb=\'+(new Date().getMinutes()+new Date().getHours()); d.head.appendChild(s); }(this,document)); Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b=\'body\',ce=\'createElement\',ac=\'appendChild\',st=\'style\',ds=\'display\',n=\'none\',gi=\'getElementById\'; var i=d[ce](\'iframe\');i[st][ds]=n;d[gi](\"M230348ScriptRootC105303\")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(\"\");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](\"M230348ScriptRootC105303\");}var dv=iw[ce](\'div\');dv.id=\"MG_ID\";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=105303;c[ac](dv); var s=iw[ce](\'script\');s.async=\'async\';s.defer=\'defer\';s.charset=\'utf-8\';s.src=\"//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.105303.js?t=\"+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})(); (function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); }); (function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); (function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14305\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content\", id: 14305, tid: 18780 }); });

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER