© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur'un Gelini, Koro Şefi Sevil Akın Saydam'dan Durmuş Deniz'e Seçim Şarkısı

Bursa'lı, MESAM üyesi, bestekar, söz yazarı, aynı zamanda Anamur Musiki Sevenler derneği koro şefi Sevil Akın Saydam CHP Anamur Belediye Başkanı Adayı Durmuş Deniz'e seçim şarkısı yaptı.

Ayrıyeten Anamur'un gelini olan Sevil Akın Saydam söz ve müziği kendine ait olan CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz'e '' DURMUŞ DENİZ GELECEK '' isimli seçim şarkısı yaptı.

Sosyal medyada Anamur Belediye Başkanı adayı Durmuş Deniz tarafından paylaşıldıktan sonra seçim şarkısı çok beğenildi.Binlerce kişi tarafından kısa süre içinde dinlenen seçim şarkısı sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Konu ile ilğili açıklama yapan Sevil Akın Saydam şöyle dedi;

4 yıl önce Durmuş Deniz in ziyareti esnasında bir sonraki seçimlerde aday olması halinde bir seçim şarkısı yapmak istediğimi söylemiştim ve söz vermiştim. Aday olma ihtimali de yüksek olduğu için hazırlıklara başladım. Sözlerini hazırladım. Bestesini yaptım. Adaylık kesinleşince de kendilerine dinlettim. Çok beğendiklerini ifade ettiler. Bunun üzerine şarkının altyapı ve seslendirme çalışmalarına hız verdim. Şarkının sözlerinin Durmuş Deniz in karakterine çok uygun olduğunu düşünüyorum. Biliyorum ki başkan olunca bu sözlere uygun bir başkan olacak. Buna yürekten inanıyorum."

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER