© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamurspor Yörükler Grubu\'ndan Kılıç Tarım\'a Pankartlı Destek

Anamurspor Yörükler Grubu\'ndan Kılıç Tarım\'a Pankartlı Destek

 


Özcan GÜNGER / Anamur Haberleri ; 

Anamurspor Yörükler Grubu\'ndan Kılıç Tarım\'a pankartlı destek.

Anamur Ören mahallesindeki bölgemizin en büyük entegre tesisi ve yüzlerce vatandaşımızın istihdam edildiği Kılıç Tarım tesislerinde maddi hasarlı yangın sonrası Anamurspor Yörükler Grubu, Kılıç Tarım tesislerine moral ve destek pankartı astılar.

Anamurspor Yörükler Grubu reisi Özgür BEREÇ konu ile şöyle bir açıklamada bulundu. Anamurspor Yörükler Grubu olarak , Kılıç Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Haydar KILIÇ bey\'in yanan tesisinin karşısına Anamurspor Yörükler Grubu olarak sosyal sorumluluğumuz gereği bir moral ve destek pankartı astık.Böyle bir hadisenin yaşanmasından dolayı çok üzüldük.Tüm Anamur halkı Haydar beyin arkasındadır.Tüm yaşanan zorlukları en kısa sürede aşmasını temenni eder, tekrar geçmiş olsun dilekelrimizi iletiriz\'\' dedi.

Çevredekilerin dikkati çeken pankatta ; \'\'Atatürk ve ona inanan halkı bitmiş bir ülkeyi küllerinden ayağa kaldırdı.Üzülme sen HAYDAR ABİ yeniden doğacaksın.Bu halk ve ekmeğini yiyen bu kadar insan senin arkanda. Aslan yanlız yürümeyeceksin.\'\' yazmakta.









(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER