© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamurlulara Müjde,Yağmur Uyarısı

Anamurlulara Müjde,Yağmur Uyarısı


Özcan Günger / Anamur Manşet ; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Mersin için yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Mersin, Adana, Osmaniye çevreleri ve Hatay\'ın kıyı kesimleriyle Marmara\'nın doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği ifade edildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ayrıyeten Anamur\'da 18 Ağustos Pazar günü gökgürültülü sağanak yağış ve en yüksek sıcaklık ise 35 derece 19-20 Ağustos Pazartesi ve Salı günü mevzi sağanak yağışı beklendiğini açıkladı.

(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER