© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamurlu Hayırseverden ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m’ kampanyasına 50 bin lira

Anamurlu Hayırseverden ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m’ kampanyasına 50 bin lira




Özcan Günger / Anamur Manşet ; Anamurlu Hayırseverden ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m’ kampanyasına 50 bin lira bağışta bulundu. 

Anamur Yeşilyurt Mahallesi sakinlerinden 79 yaşındaki Sudi Kılınç(Cudi), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m’ kampanyasına 50 bin lira bağışta bulundu.

Anamur Kaymakamlığı Vefa Merkezi ekibi tarafından evinde ziyaret edilen, Kılınç çiftine bağış dekontu verildi.

Bağışçı Sudi Kılınç, “Tüm dünyada binlerce can alan bu lanet virüsün ülkemizde de görülmesi hepimizi üzdü. Allah sağlık çalışanlarımızın ve virüse yakalananların yardımcıları olsun. Yapılan çağrı üzerine” dünya malı dünyada kalır ”düşüncesiyle bizde bağışta bulunduk. Diyerek, ekonomik durumuna göre herkesin bağışta bulunmalarını istedi.
Her hangi bir ihtiyaçları olup olmadığı konusunda ziyarete gelen Anamur Kaymakamlık Vefa Merkezi ekiplerine de teşekkür eden Makbule-Sudi Kılınç çifti; “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m.” Diyerek herkesi elinden geldiği kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanyasına destek vermeye davet ettiler.




(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER