© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamurlu Başarılı Senarist Mehmet Barış Günger,Yalı Çapkını Senaristliğinden Ayrıldı !

Anamurlu Başarılı Senarist Mehmet Barış GÜNGER, Yalı Çapkını Dizisinin 1.sezon senaristliğinden beklenmedik şekilde ayrıldı.Anamurlu hemşerimiz Mehmet Barış GÜNGER yapım şirketinin başka bir projesini yazmaya başladığı öğrenildi.

Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını dizisinin ilk sezonunun senaristliğini yapan Anamurlu hemşerimiz Mehmet Barış GÜNGER dizinin senaristliğinden ayrıldı.

Gerçek bir hayat hikayesinden ekranlara uyarlanan Yalı Çapkını reyting rekorları kırarak geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden oldu.Oyuncu değişimleriyle gündeme gelen Yalı Çapkını'nın şimdi de 1. sezon senaristi Mehmet Barış Günger, beklenmedik şekilde ekibe veda etti.

Anamurlu hemşerimiz Mehmet Barış GÜNGER yapım şirketinin başka bir projesini yazmaya başladığı öğrenilirken,Yeni projeninde reyting rekorları kırmasını temeni eder Günger'e başarılar dileriz.Bakalım Yalı Çapkını yeni sezonda nasıl olacak ? Şimdiden merak ettik!

MEHMET BARIŞ GÜNGER KİMDİR ?

Anamur'lu olan senarist Mehmet Barış Günger 1983 doğumludur. Çocukluğu Anamur'un Çarıklar Mahallesi'nde geçmiştir. Sırasıyla Efeler İlkokulu, Anamur İlköğretim Okulu, Anamur Lisesi ve Hacettepe Üniversitesi Matematik bölümünde eğitim almıştır. İki yıl özel bir eğitim kurumunda matematik öğretmeni olarak çalışmıştır. Yüksek lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. İstanbulda çeşitli atölyelerde yaratıcı yazarlık, senaryo yazarlığı, kısa film yapımı,Yayıncılık – Editörlük gibi eğitimler almıştır. Bu eğitimlerin yanı sıra kişisel gelişim amaçlı katıldığı kurslardan alınan diksiyon, seslendirme ve dublaj, spikerlik-sunuculuk(MEB onaylı), 1 yıldız dalıcı(TSSF onaylı) sertifikaları bulunmaktadır. TRT çocuk ekranlarında yayınlanmış olan Cille ve Nane ile Limon çizgi dizilerinin senaryo yazım ekiplerinde bulunmuştur. Hali hazırda İstanbul Muhafızları çizgi dizisinin senaristliğini yapmaktadır. Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu ilk uzun metraj film senaryosudur. İstanbul Muhafızları çizgi dizisinin sinema filmi ,Kırmızı Oda ( Dizi) , Yalı Çapkı (Dizi)...

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER