© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur\'dan İYİ Parti Olağanüstü Kurultayın\'a Yoğun Bir Katılım

Anamur\'dan İYİ Parti Olağanüstü Kurultayın\'a Yoğun Bir Katılım




Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; İYİ Parti\'nin Ankara\'da düzenlenen 1\'inci Olağanüstü Kurultayı\'na, Anamur\'dan yoğun bir katılım gerçekleşti.

İYİ Parti’ye geçen ilk ilçe belediye başkanı olan Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE\'de  kurultaya katıldı.İYİ Parti İlçe Başkanı Erdal BULUT, İYİ Parti\'nin Ankara\'da düzenlenen 1\'inci Olağanüstü Kurultayı\'na 3 otobüs , 1 minübüs , 37 özel araç ile katıldıklarını belirterek,Ankara\'dan büyük bir moralle döndüklerini söyledi.
BULUT ; HUKUK VE ADALETİ TESİS EDENE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ.
İYİ Parti İlçe Başkanı Erdal BULUT ; \'\'Anamur\'dan büyük bir katılım ile kurultayımıza gittik.Son kurultayımız artık şunu göstermiştir. İYİ Parti siyasete mührünü vuracak olgunluğa erişmiş, siyasi yapılanmasını tamamlamış, bu saatten sonra seçimlere hazırlanan çok ciddi iddiası olan bir siyasi partidir\" dedi.

Mersin vede ilçelerinde Anamur başta olmak üzere iddialı olduklarını anlatan Bulut, \"İl ve ilçe teşkilatlarımızla seçimlere hazırız\" dedi. Bulut, kurultay için yapılan ulaşım harcamalarının da partililer tarafından imece usulü karşılandığını belirtti.
İYİ Parti İlçe Başkanı Erdal BULUT ; \'\'hukuk ve adalet tesis edilene kadar mücadelemiz devam edecektir.Korkmuyoruz,cesuruz İYİ\' yiz.\'\' Dedi.
















loading...
var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();





(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = \"//s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-16370\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content_2\", id: 16370, tid: 24640 }); });














İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER