© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur'dan Hüseyin Çetinkaya O Ses Türkiye'yi Büyüledi

Anamur'dan Hüseyin Çetinkaya O Ses Türkiye'yi Büyüledi


Özcan Günger / Anamur Manşet ; Mersin’in Anamur ilçesinden Hüseyin Çetinkaya, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programına katıldı.

O Ses Türkiye bölümünde Anamur'dann katılan 27 yaşındaki Hüseyin Çetinkaya, 'Konuşsana Birtanem' şarkısını söyleyerek tüm jüri üyelerini sesiyle büyüledi. Tüm jüri üyeleri Hüseyin Çetinkaya'nın sesine döndü. Hüseyin Çetinkaya, Hadise'yi seçerek Hadise'nin takımına katılmaya karar verdi.

Hüseyin Çetinkaya’nın söylediği şarkının yanı sıra, Çetinkaya’nın Anamur muzunu öne çıkardığı konuşması da dikkat çekti. Çetinkaya, tamamen doğal olan Anamur muzunun faydalarını anlatırken, tüm tüketicilerin de ithal muzu değil, yerli Anamur muzunu tüketmeye davet etti. Çetinkaya espri de yaparak, “Yarışmayı kazanırsam tüm stüdyoya Muz ikram edeceğim” dedi.





[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2VHXzGvj_yU]
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});
loading...var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER