© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamurda Yangın Seralar Yandı Bir Ev Son Anda Kurtarıldı

Anamurda Yangın Seralar Yandı Bir Ev Son Anda Kurtarıldı


Özcan Günger ; Mersin\'in Anamur İlçesi\'nde sazlık alanda yangın çıktı. Şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamayan yangında muz seraları ve çilek eğme serası yandı. Bir ev ve 3\'üncü sera yanmadan yangın kontrol altına alındı.

Anamur D-400 Karayolu üzeri Bozdoğan mahallesinde 8.45 sularında yangın çıktı. İddialara göre elektrik tellerinden çıkan yangın ,rüzgarın etkisiyle sazlık alana bir anda yayıldı.İddialara göre mahalle sakinleri yangını itfaiye ekiplerine bildirmelerine rağmen geç geldiklerinden dolayı Mersin Büyükşehir İtfaiye ekipleri ve Orman İşletmesi arazözlerine tepki gösterdiler. Yangında muz seraları ve çilek eğme seraları yandığı belirtildi. Bir ev ve evin yakınındaki bir başka muz serası\'da son anda yanmaktan kurtarıldı.Yangından sırasında D-400 trafiğe kapatıldı,yangın kontrol altına alındıktan sonra kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.


İtfaiye ve arazözlerin müdahalesinin ardından büyümeden söndürüldü. Yangının neden çıktığı araştırılırken, zararın günün ağarmasının ardından kendini göstereceği kaydedildi.


















(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});
(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14305\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content\", id: 14305, tid: 18780 }); }); loading...var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER