© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur\'da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yılı kutlandı

Anamur\'da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yılı kutlandı


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Mersin\'nin Anamur ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü için, koronavirüs tedbirleri kapsamında, sade bir tören düzenlendi.


Anamur\'da, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü ve polis haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanında, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Sosyal mesafeye dikkat edilen tören, çelenk sunumunun ardından İstiklal Marşı okunarak, sonlandırıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kutlamalar yapılmadı.


Anamur Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici,yıl dönümü ile ilgili yaptığı şu ifadelere verdi.


“Türk milletinin 175 yıldır polisini ailesinin bir ferdi olarak bağrına bastığını ve her durumda müracaat edilecek ilk kapı olarak görüyoruz. Türk polisinin dünyanın en zor coğrafyasında, oldukça meşakkatli ve geniş bir sorumluluk sahasında görev yapıyor.”


Ekici,\"Türk Polis Teşkilatımız, zor ve sağlığımızın tehdit altında olduğu bu günlerde de yine görevi başında her türlü takdirin üzerinde bir mücadele ortaya koymaktadır. Milletimizin huzur ve emniyetinin sağlanması, kamu düzeninin tesisi, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluklarını halkın desteğini alarak yerine getiren Türk Polisi, Anamur’da \'da \"vatandaş odaklı kamu hizmeti\' anlayışıyla çalışmalarını üstün bir görev bilinciyle yürütmektedir. Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarken, tüm polislerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.\"


Daha sonra, Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici ve ekibi, şehit polisleri mezarı başında dualarla andılar.














(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER