© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur\'da Trafik ışıklarından \'EVDE KAL\' çağrısı

Anamur\'da Trafik ışıklarından \'EVDE KAL\' çağrısı


Mersin\'in Anamur ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla kent merkezindeki trafik sinyalizasyon sistemine ‘Eve Git’ ve ‘Evde Kal’ yazıları yansıtıldı.


Sağlık Bakanlığı\'nın yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlara yaptığı ‘Evde kal’ çağrılarına bir yenisi daha eklendi. Anamur D-400 Muzlu Kavşak üzerinde yer alan trafik ışıklarında yeşil ışık yandığında ‘Eve Git’, kırmızı ışık yandığında ise ‘Evde Kal’ mesajları ile vatandaşlara ‘evde kal’ çağrısı yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı\'na bağlı trafik ekiplerince yapılan farkındalık, Işıklarda bekleyen sürücüler ve yolcuların dikkatini çekerek vatandaşlarca da olumlu karşılandı.

Çalışmaların Anamurun diğer sinyalize kavşaklarda da uygulanacağı belirtildi.







(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER