© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur'da Sanayi Camisi Projesi Hayata Geçiyor

Anamur'da Sanayi Camisi Projesi Hayata Geçiyor



Anamur Manşet ; Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe 01 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 15.00’te Anamur Sanayi Sitesinde Sanayi Yönetimi ve Sanayi esnaflarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Sanayi Sitesi Başkanı Abdulkadir Şahin ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Türkay, Ali Rıza Kibrit, Ahmet Öğür, Ayhan Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları ve esnaflar katıldı.

Toplantıda Konuşan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Sanayi Cami Projesinin başlayacağının müjdesini verdi. Başkan Türe elindeki Cami Projesini Sanayi Yönetimi ve esnaflara tek tek anlattı. Sanayi meydanına yakın olan park alanında bulunan arazinin 175bin tl karşılığında kamulaştırıldığını ve burada 600 kişilik, 2 katlı, 2 minerali bir caminin inşa edileceğini belirten Başkan Mehmet Türe Sanayi için verilen sözlerin bir bir yerine getirildiğini sanayi altyapısının yenilendiğini parke döşeme çalışmalarının yapıldığını, Sanayi’yi çevreleyen derenin ıslahının tamamlandığını ve daha gerekli her tür çalışmanın süreceğini söyledi.

Sanayi Yönetimi ile el ele vererek sanayide ki çirkin görüntülerin, hurda araçların, atıkların, molozların kaldırılacağını ve devamlı bir zabıta görevlendirileceğini ifade eden Başkan Mehmet Türe sadece günümüz ihtiyaçları için değil gelecekte ki taleplere de cevap verebilecek modern ve büyük bir caminin Sanayi’ye kazandırılacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Toplantının ardından Sanayi yönetimi Belediye Meclis üyeleri ve Başkan Yardımcılarıyla Sanayi Sitesini gezen Başkan Mehmet Türe tespit edilen eksiklerin de en kısa sürede çözüleceğini belirtti.

Sanayi esnafıyla çay içen Başkan Mehmet Türe yapılan sohbetlerin ardından sanayi sitesinden ayrıldı.
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});
loading...var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER