© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur'da ‘‘SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN’’ Sloganıyla Denetim Gerçekleştirildi

Anamur\'da ‘‘SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN’’ Sloganıyla Denetim Gerçekleştirildi

 

 

 

 

 

 

 Anamur\'da ‘‘SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN’’  Sloganıyla Genel Denetim Gerçekleştirildi. 

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda;

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan 13­14 Şubat 2021 tarihlerinde İlçemizde Kaymakamlığımızın koordinasyonunda ve Yazı İşleri Müdürü Gülfizar ÇANDIR’ın refakati ile “SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” mottosu ile yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması denetimi gerçekleştirildi. 

Bu denetimlerde, sokağa çıkma kısıtlamalarından muaf tutulan kişilerin muafiyet gereklerine uygun hareket edip etmedikleri, sokağa çıkma kısıtlaması süresince kapalı olması gereken işyerlerinin bu zorunluluğa riayet edip etmedikleri, sokağa çıkma kısıtlaması süresince belirli saatler içerisinde faaliyette bulunması gereken işyerlerinde çalışma sürelerine riayet edilip edilmediği, bu işyerlerinde salgınla mücadele tedbirlerine uyulup uyulmadığının denetimi yapıldı.

Ayrıca Denetim faaliyetlerinin sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların yoğun olarak bulunabileceği şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, otogarlar, ana caddeler, park ve bahçeler, sahil bantları gibi alanlar denetlendi.

 İlçemizde gerçekleşen denetime Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gülfizar ÇANDIR, kolluk kuvvetleri ve denetim komisyonu üyelerinin katılımıyla denetim gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde genelgeye uymayanlara idari yaptırım para cezası uygulandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER