© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur\'da muhteşem "Zafer Yürüyüşü"

Anamur\'da muhteşem "Zafer Yürüyüşü"


30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anamur\'da Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen Zafer Yürüyüşü yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Anamur İskele Mahallesi Mini Çarşı mevkiinden saat 20:45 \'de başlayan zafer yürüyüşüne katılım çok yoğundu.Yüzlerce kişinin katılımı ile başlayan yürüş meşaleler, marşlar,sloganla ile İskele Meydanında son buldu. Yürüşe yol üzerindeki esnaflar vede vatandaşlar pencere ve balkonlarını da Türk bayrakları ile donattarak,alkışlar ile destekte bulundular.Atatürkçü Düşünce Derneği yetkilileri vede yürüyüşe katılan halk yürüş güzergahı üzerindeki sokak labalarının devre dışı kalarak caddenin karanalıkta kalmasına tepki gösterdiler.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
İstedikleri kadar engel olmaya çalışsınlar.Caddeyi karanlıkta bıraktılar ama Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun askerlerinin ışıkları her yeri aydınlatırlar\'\' diye açıklamada bulundular.

İskele Meydanı, Meltem Otel önünde düzenlenen canlı müzik konseri ile yürüyüşe katılan yüzlerce kişi marşlar ve türkülerle doyasıya eğlendiler.Zafer Yürüyüşü ilerleyen saatlerde havai fişek gösterimi ile son buldu.









 




(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER