© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur'da Komşu Magazasından ’Dolarını Bozdur’ Kampanyası

Anamur'da Komşu Magazasından ’Dolarını Bozdur’ Kampanyası



Özcan Günger ; Mersin'in Anamur ilçesinde "Doları bozduralım, oyunu bozalım" kampanyası başlatan bir alışveriş merkezi dolar bozduran vatandaşlara yüzde 10 indirim.

Amaçlarının kampanyanın memlekete faydalı olmasını sağlamak olduğunu söyleyen Esnaf yetkilileri, "Bunun için de var gücümüzle savaşıyoruz, uğraşıyoruz. Bizim de bu çorbada bir tuzumuzun olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Merkezi Erdemli'de bulunan Anamur'da faaliyet gösteren bir alışveriş merkezi, dolar bozduran vatandaşlara kasada yüzde 10 indirim uyguluyor. Alışveriş merkezinin sahibi Nezir Aslan, "Bu memleket üzerinde oynanan büyük bir oyun var. Bu oyuna topyekun bir direnme savaşı var. Bizde bu savaşta olmak istiyoruz. Bütün mağazalarımızda "Doları bozduralım, oyunu bozalım" kampanyası başlattık. Bu kampanyayı Mersin ve ilçeleri, Karaman ve ilçeleri ile Konya'nın birkaç noktasında yapıyoruz" dedi.

Kampanyanın işleyişiyle ilgili bilgi veren Arslan, "Birincisi kasalarda yüzde 10 indirim yapıyoruz. Müşterilerimizin çok büyük dolar bozdurmalarına da gerek yok. 100 dolar, 50 dolar hiç farketmiyor, bize geldiklerinde kasalarımızda anında yüzde 10 indirim yapılıyor. İkincisi mağaza olarak bütün satın almalarımızı bundan böyle TL bazında yapacağız" diye konuştu.

Amaçlarının kampanyanın memlekete faydalı olmasını sağlamak olduğunu söyleyen Arslan, "Bunun için de var gücümüzle savaşıyoruz, uğraşıyoruz. Bizim de bu çorbada bir tuzumuzun olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); loading... var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER