© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur\'da Koltuk Yıkamanın Öncüsü Bitem Temizlik

Anamur\'da Koltuk Yıkamanın Öncüsü Bitem Temizlik




Anamur\'da Koltuk Yıkamanın Öncüsü Bitem Temizlik

Koltuk kumaşında bulunan kir ve lekelere müdahale edilmediğinde zamanla kalıcı hale gelir. Bununla birlikte koltuk kumaşını silmek kirin ve lekenin yüzeyde nispeten daha az görünür olmasıyla birlikte daha derine itilerek yine kalıcı hale gelmesiyle sonuçlanır. Bu sebeple koltuğunuzun mutlak suretle uzman bir ekip tarafından yıkanması gerek Anamur\'da bu işin tek uzmanı Bitem Temizlik.


Anamur\'da koltuk temizlede uzmanlaşan vede müşteri memnuniyetini üst safaya çıkaran Bitem Temizlik en uygun fiyat ile en kaliteli temizlik hizmetiniyle adını sıkça duyurarak Anamurlulardan tam not almaya devam ediyor.

Bitem Temizlik yetkililerinin sitemize yaptığı açıklamda şunları belittiler.

\'\'Koltuk yıkama konusunda en önemli kısım hiç şüphesiz deterjan seçimidir. Kullanılacak koltuk yıkama deterjanı, sizin ve sevdiklerinizin sağlığı açısından kimyasal içermeyen, yıkama işleminden sonra ardında kimyasal kalıntı bırakmayacak doğal bir deterjan olmalı. Yıkama işlemini yapacak olan personelin koltuk kumaşında bulunan kir ve lekenin türüne göre hangi özelliklerdeki deterjanın kullanılacağına karar verebilecek gerekli deneyime sahip olması gerekir.

Ekipmanın doğru biçimde kullanılması gerektiği gibi kullanılacak ekipmanlanların tipi, uygulama alanlarının bilinmesi gibi son derece önemlidir. . Bu durumda tam profesyonel sanayi tipi makinaların kullanılması gerekmektedir. Performans bakımından tartışmasız şekilde üstün olan bu makinaların doğru bir biçimde kullanılmaları, alınacak sonucun memnuniyete dönüşmesiyle doğrudan alakalı olmasından dolayı bilgi birikimi yüksek personelin önemi bir kez daha açığa çıkmaktadır.

Bununla birlikte yıkama işleminin koltuk kumaşının yapısına göre hassasiyetle gerçekleştirilmesi gerekir. Taytüyü, nubuk, süet gibi yapısı ve kalınlığı farklı olan kumaşlar, kumaşın türüne göre hassasiyetle temizlenmelidir. Gerektiğinden daha az güç uygulanması lekenin çıkmamasıyla sonuçlanacağı gibi gerektiğinden daha fazla güç uygulanması kumaşın yıpranmasına sebep olacaktır.

Bitkisel bazlı koltuk yıkama deterjanımız kalıntı bırakmayan doğal hammaddelerden yapılmış olduğu için görevini gerçekleştirdikten sonra koltuk kumaşından tamamen ayrılır. Kumaşa parlaklık ve yumuşaklık vererek koltuğunuzun ilk alındığı günkü gibi temiz görünmesini sağlar. Bununla birlikte etken maddesi sayesinde antibakteriyel özellik taşımaktadır. Koltuğunuzun yeni görünmesinin ardında bulunan temizlik ve hijyen teknolojisi müşteri memnuniyetimizin teminatıdır.\'\' Diye açıklamada bulunuldu.


BİTEM TEMİZLİK İTİBARAT NUMARASI

 0536 735 51 31

ACELE EDİN RANDUNUZU ALIN









TANITIM VİDEO(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'}); [youtube https://www.youtube.com/watch?v=VbxARgBkR5I]
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER