© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur\'da Koltuk Yıkamada Öncü Firma Bitem Temizlik

Anamur\'da Koltuk Yıkamada Öncü Firma Bitem Temizlik





Özcan Günger / Anamur Manşet ; Anamur\'da Koltuk Yıkamada 15 Yıllık Tecrübe, Bitem Temizlik


Bitem Temizlik olarak kirlenen koltuklarınızı yıkamak için evlerinize ve işyerlerinize geliyoruz! Yüzde yüz temizlik garantili ve müşteri memnuniyeti odaklı olarak koltuk yıkama işlemlerini yürüttüğümüz firmamızda koltuk 15 yıllık tecrübe birikimi uluslararası standartlarda ekipmanlar son teknolojik ürünleri kullanıyor ve anti bakteriyel temizlik ürünleri ile başarılı sonuçlara imza atıyoruz.
\'\'Anamur\'da koltuk yıkama sektöründe temizliği ayağınıza getiriyoruz\'\'

Koltuklar, maliyeti yüksek olan ve bu sebeple sürekli olarak değiştirilmesi pek mümkün olmayan ev eşyalarıdır. Kullanıma bağlı olarak kirlenen, canlı rengini kaybeden ve çeşitli nedenlerden dolayı lekelenen koltuklarınızı en ekonomik bir şekilde temizliyor ve eski canlı görüntüsüne kavuşmasını sağlıyoruz. Eğer siz de uygun fiyatlarla koltuklarınızı temizletmek istiyorsanız hemen Bitem Temizlik arayarak bizden fiyat alabilirsiniz.

Bitem Temizlik sahibi Ali Dutar sitemize yaptığı açıklamada şöyle dedi;


\'\'Adresinize gelerek yaptığımız yerinde temizlik hizmetimizle, firmamızın kalitesine sizler de şahit olacaksınız. Koltuk yıkama, çekyat yıkama, sandalye yıkama, yatak yıkama ve oto koltuk yıkama gibi hizmetlerimizi sizlere sunuyoruz. Kullandığımız malzemeler tamamen kaliteli olup asla eşyalarınıza zarar vermez, yıpratmaz ve rengini soldurmaz. Aksine eskisinden daha canlı görünerek sizleri şaşırtabilir. Vermiş olduğumuz hizmetin daima arkasındayız. Sizlere kesin çözümlü ve garantili yıkama çalışmalarımızla hizmet vermekteyiz. Bizim çıkaramayacağımız leke yoktur. Son teknolojinin sağladığı faydalarla birlikte her gün daha iyi çalışmalar yaparak sektörün lider ismi olma yolunda ilerliyoruz.

Sadece bir telefon kadar yakınız bize  0536 735 51 31 telefon numarısından ulasabilirsiniz\'\' dedi.









İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER