© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur’da Kaybolan Şeker\'in Cansız Bedenine Ulaşıldı

Anamur’da Kaybolan Şeker\'in Cansız Bedenine Ulaşıldı


Ören Mevkii’nde denize giren ve kayıp olan Fazilet Bal\'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından Ayhan Şeker\'in de cansız bedenine ulaşıldı.

Denizde girdikten kısa bir süre sonra akıntıya kapılan ve kaybolan Ayhan Şeker ile Fazilet Bal’ın cesetleri birer gün ara ile bulundu. Fazilet Bal iki gün önce Alanya’da denizin 500 m açıklarında bulundu. Önceki gün (24 Ağustos 2019 Cumartesi) Alanya’da deniz açıklarında yine başka bir ceset bulundu. Cesedin Ayhan Şekere ait olabileceğini düşünen ekipler kardeşi Ahmet Şeker’e haber vererek teşhiste bulunması istenildi. Antalya’da adli tıpta cesedi teşhis eden Ahmet Şeker kardeşi Ayhan Şeker’e ait olduğunu doğruladı.

Ahmet Şeker Antalya’da resmi evrak işlerini hemen başlattıktan sonra yetiştirebilmesi dahilinde bugün yetiştirilemezse yarın vefat eden Ayhan Şeker, şehir mezarlığına defnedilecek.

Anamur Manşet Haber Sitesi olarak Ayhan Şeker ve Fazilet Bal’a Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER