© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur'da CHP’li gençlerden resim sergisi ve anma programı

Anamur Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları , Gazeteci Uğur Mumcu ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ölüm yıldönümü münasebetiyle ve demokrasi şehitleri için resim sergisi açtı.

Anamur Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları , Anamur Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları , Gazeteci Uğur Mumcu ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ölüm yıldönümü münasebetiyle ve demokrasi şehitleri için resim sergisi açtı.

Anamur Muşurup Sanat sokağında açılan Demokrasi Şehitleri sergisine ilği yoğundu.

Sergiye Anamur Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Durmuş Deniz, Anamur Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Medine Tunç. Anamur Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Nail Ünlü, partililer vede çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Mumcu’nun hiçbir zaman unutulmayacağını dile getiren Anamur Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Durmuş Deniz, “24 Ocak 1993  hunharca katledilen gazeteci-yazar Uğur Mumcu’yu ve tüm demokrasi şehitleri resim sergisi için araya geldik. Türk basınının korkusuz kalemi, Kemalizm’in ışığı Uğur Mumcu, ödün vermeyen güçlü kişiliği ile inanç ve erdem anıtı olarak kalemiyle yolumuzu aydınlatmaya, bize ışık tutmaya devam ediyor” dedi.

Ayrıyeten Cumhuriyet Halk Partisi  parti binasında Gazeteci Uğur Mumcu ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ ın katledilişlerinin yıldönümü ve demokrasi şehitlerini  Gençlik Kollarının  düzenlediğimiz programla anıldı.Çok sayıda partililer katılımıyla yapılan anmada duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Program sinevizyon gösterileri ve mizk dinletisi ile son buldu.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER