© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur'da CHPli gençler kadınlara karanfil dağıttı

Anamur\'da CHP\'li gençler kadınlara karanfil dağıttı


 

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Gençlik Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile kadınlara karanfil hediye etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muratcan CEYLAN ve beraberindeki üyeler, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kent merkezinde esnafları, Anamur Devlet hastanesini,resmi kurumları, vede tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kutlayarak kırmızı karanfil dağıttılar

    CHP Anamur İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muratcan CEYLAN, güne dair yapmış olduğu açıklamasında \"8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, kadınların yaşamın tüm alanlarında yaşadığı ortak ezilmişliğini ve mücadelesini simgelemektedir. Kadınların, kadın olmaktan dolayı yaşadıkları sıkıntılara her türlü şiddete, ve baskıya dikkat çekmek için en önemli gün bugündür. Aynı zamanda sömürüye, baskıya, zulme ve haksızlığa karşı dayanışma ve mücadele günüdür. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak tüm emekçi kadınlarımızın bu özel günlerini kutluyoruz\" dedi.

 

               

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER