© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur'da Camiler Ramazan Öncesi Dezenfekte Edildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayı öncesi Anamur'da  tüm camilerde dezenfekte çalışması başlaştı.

Anamur'da camiler Ramazan öncesi dezenfekte edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayı öncesi Anamur'da  tüm camilerde dezenfekte çalışması başlattı.

Mersin  Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde Anamur'da bulunan tüm camilerde dezenfekte işlemi gerçekleştiriyor.

 Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, Ramazan başlamadan camilerde vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eda etmesi için Anamur genelinde çalışmalar aralıksız sürüyor.Bir çok camide temizlik çalışmaları yapılmış olup bazı çamilerimizde ise çalışmaların sürmektedir.Diye açıklamda bulundu.

Ramazan ayı öncesinde dezenfekte çalışmaları için Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Bahçe Mahallesi Muhtarı Hidayet Poçulu , “Ramazandan önce mahallemizde bulunan camilerin temizliği ve hijyenik bakımı yapılmıştır. Mersin büyükşehir belediyesine ve emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ederim ” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER