© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur'da Bir İlk , Grup Otomotiv'den PROFESYONEL PARTİKÜL VE KATALİZÖR TEMİZLİĞİ

Anamur\'da Bir İlk , Grup Otomotiv\'den PROFESYONEL PARTİKÜL VE KATALİZÖR TEMİZLİĞİ


  Özcan GÜNGER / Anamur Haberleri ; Anamur\'da Bir İlk , Grup Otomotiv\'den PROFESYONEL PARTİKÜL VE KATALİZÖR TEMİZLİĞİ.  

Sektördeki liderliğini ve kalıcılığını müşteri memnuniyeti ve kalite ilkeleriyle sağlayan,
kaliteli ve güvenilir yaklaşımı ile ulaştığı müşteri kitlesi ile sektörde önemli bir yere sahip olan GRUP OTOMOTİV bölgede ilklere imza atmaya devam ediyor.


Güleryüzlü hizmeti ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Grup Otomotiv Anamur\'da bir ilke imza atarak PROFESYONEL PARTİKÜL VE KATALİZÖR TEMİZLİĞİ hizmetine başladı.  
Dizel Partikül Filtresi Nedir?


Dizel Partikül Filtresi(DPF) , silisyum karbürden yapılmış(SİC) , soy metal ile kaplanmış, Hidrokarbonlar (HC) ile Karbon Monoksit(CO) emisyonlarını azaltmak için, havaya kurumun atılmasını en aza indirmek ve motor egzoz gazlarından partikülleri toplamak için tasarlanmış filtreleme sistemidir.


(DPF) Dizel Partikül Filtre Temizleme


Partikül filtre tıkanma problemi yaşıyorsanız; yakıt tüketiminiz artar, araç çekişten düşer ve aracınız yağ yakabilir. Aracınızın orjinalliğini bozmadan partikül filtrenizi temizleyerek sorununuza çözüm üretiyoruz. partikül temizleme için bizi arayınız.


Katalizör Temizleme

Katalizör benzinli araçların egzoz çıkışında bulunur ve motordan gelen zararlı materyalleri reaksiyona uğratarak zararsız şekilde dışarı atar. Ekonomik nedenlerle iptal edilen katalizör zamanla motorda ciddi sorunlara yol açmaktadır. Bu nedenle katalizör temizliği tavsiye edilir.

 

Grup Otomotiv  Randevu İçin İletişim

0 536 682 60 94 - 0 535 423 35 60

             
 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER