© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur\'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü\'nde Anlamlı Bir Projeye İmza Atıldı

Anamur\'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü\'nde Anlamlı Bir Projeye İmza Atıldı



8 Mart Dünya Kadınlar Günü\'nde Anlamlı bir projeye imza atıldı.



Anamur Kültür Derneği, Anamur Turizm Derneği, Havacılık Ekstrem Spor Kulübü, Anamur Hayvan Severler Derneği, MERÇED, Tema Vakfı, Anamur Gülnar1 Derneği ve belediyemiz işbirliği ile 8Mart Dünya Kadınlar Günü\'nde 16 kmlik Anamur Sahili’n de çevre temizleme yapıldı.


Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Personellerinin eksizsiz katıldığı etkinliğe Belediye Başkan Vekili Türkan Kasapoğlu da katılım sağladı.

Etkinlik hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkan Vekili Kasapoğlu “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi Dünyada her şey kadının eseridir.” Atatürk’ün sözü ışığında Anamurlular olarak Dünya Kadınlar Günün’de kadınlarımız öncülüğünde bir farkındalık oluşturmak istedik . tabi gönül isterdi ki sahilimiz tertemiz olsun, böyle projelere hiç gerek duyulmasın, ama maalesef öyle olmuyor. Bizler STK’larımız ve personellerimizle birlikte bu gün 16 km’lik sahil bandında çevre temizliği yaptık. Bir araya gelerek anlamlı bir günü kutlamanın ve böyle bir günde örnek bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.






(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER