© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur\'da 3 ayaklı oğlak doğdu

Anamur\'da 3 ayaklı oğlak doğdu


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Mersin\'in Anamur ilçesinde keçi üç ayaklı oğlak doğurdu.Görenleri şaşırtan oğlak 20 günlük sağlığı yerinde.


Keçinin sahibi A.Ş kendisinin ilk defa böyle bir olayla karşılaştıklarını belirterek, mahalle olarak şaşırdıklarını söyledi.Vatandaşların ilgi odağı olan sevimli oğlak şuan 20 günlük sağlığı yerinde ve herhangi bir veterinere de götürmedik. Keçi ikiz doğum yaptı öbür oğlak\'ta her hanği bir fiziksel sorun yok ama bunun üç ayağı var sol arka ayağı oluşmamış.Doğduğun da evdekilerle şaşkınlığımızı gizleyemedik.\'\' şeklinde konuştu.


Uzmanlar ise küçükbaşlarda üç ayaklı doğumun çok nadir görülen bir durum olduğunu belirttiler.


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1A1lzq6Loik]






(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER