© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Düzenlendi

Anamur'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Düzenlendi


Özcan Günger / Anamur MANŞET ;Cumhuriyet'imizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Aramızdan ayrılışının 78. Yıl dönümünde Anamur Cumhuriyet Meydanında törenle Anıldı.

Anamur Cumhuriyet meydanında Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Garnizon Komutanı Albay Şaban Delioğlu, Anamur Başsavcısı Vedat Temel , Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Anamur Siyasi Parti Yöneticileri ve Anamur Okulları Öğretmen ve Öğrencilerinin katılımları ile tören başladı.

Gaziler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen anama töreni, Atatürk Anıtına çelenk koyma, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile tören sona erdi.




(function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); loading...var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER