© Anamur Manşet 2012- 2024

ANAMUR ZİRAAT ODASI ; YIKAMAYACAKSINIZ, YIKILMAYACAĞIZ

ANAMUR ZİRAAT ODASI ; YIKAMAYACAKSINIZ, YIKILMAYACAĞIZ




Anamur Ziraat Odası tarafından yazılı bir basın açıklaması geldi.Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş yaptığı basın açıklaması aynen şöyle;


ANAMUR ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI


YIKAMAYACAKSINIZ … 


YIKILMAYACAĞIZ …. 
Anadolu coğrafyasını, bu kutlu ve dualı olduğuna inandığım toprakları yok etme; tarihten silme adına yapılan haçlı saldırıları, dün topla, tüfekle, kılıçla yapıldı. Bugün ekonomik yaptırımlarla karşımıza çıkıyor. Türk tarihi ve Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu tarihten bu güne kadar, haçlı saldırıları ile mücadele etmediği bir dönem neredeyse yok denecek kadar azdır.

Geçmişten günümüze Cumhuriyet tarihindeki en büyük krizlerden biri Musul krizidir. Konusu petrol paylaşımıydı. İngiltere ile karşı karşıya geldik. Sonuç alamadık. Konu sözde arabuluculuk görevi üstlenen milletler cemiyetine taşındı, yüzde yüz haklı olmamıza rağmen istediğimiz sonucu burada alamadık. Haçlı saldırılarını burada gördük.

Sancak yani Hatay Krizi Türkiye Cumhuriyeti ile Fransa arasında geçmiştir ki 1934 \'de başlayıp 1939\'da biten buhranlı sıkıntılı yıllarda haçlı saldırılarını burada da net bir şekilde gördük.

Truman Doktrini krizinde ABD \'nin Orta doğudaki çıkarlarını koruma amacı ile bize sermaye aktarımı vererek iyi çocuğu oynadığı sinsi planında haçlı saldırısını net görmüş olduk.

Johnson \'nun mektuplarında oluşan Kıbrıs krizi devamında meydana gelen, Ayşe tatile çıktı parolası ile Kıbrıs barış harekatı sonucu ülkemize uygulanan siyasi, ekonomik, politik yaptırımlardan dolayı ülkemizde meydana gelen siyasal boşlukta, haçlı saldırılarını net bir şekilde gördük.

Haşhaş krizinde, kardak krizinde, hain annan planı krizinde imtiyazlı ortaklık krizinde, insani vicdani olmayan hiçbir ahlaki değerle bağdaşmayan tüm hesap ve kitaplarını kendi ikbali için bizi silme, sindirme çabaları taşıyan haçlılar, tarihin hiç bir döneminde geri adım atmayıp kılık değiştirerek bin bir surata oynayarak ülkemiz üzerinde oynadıkları tüm şeytani planlarda hiçbir zaman geri adım atmadıklarını gördük.

Tüm bu hain planları kuşatma çabalarında istediği sonucu alamayan haçlı zihniyeti bugün dolarla ülkemize savaş açtığını zannediyor. Kim üzerinden? Rahip Bronson, kim bu şahıs? FETÖ terör örgütü ve PKK terör örgütlerine verdiği destek sonucu tutuklanan 35yıl hapis cezası istenen şuan ev hapsinde tutulan hain.

Bu kutlu ve dualı topraklar milyonlarca haine mezar olmuştur. Dün bizi kumpaslarla yıkamayan haçlı, Demirel incirliği kapattığında Kenan Evren\'e darbe yaptırıp incirliği açtıran haçlı, bugün hain Bronson üzerinden açtığı dolar savaşı ile bizi yıkacağını sanıyorsa yanılıyor.

Biz metre kareye 5000 mermi düşen, mermi ile merminin çarpıştığı Çanakkale \'de yedi düele yıkılmamışız. Fetö, Bronson ve ABD şeytan üçgenine mi yıkılacağız?

Gün birlik olma günüdür. Gün siyasi tercihleri bir kenara bırakıp seksen bir milyonun tek akıl olma günüdür. Biz ananeleri olan güçlü devlet prensipleri ve dinamiklerine sahip bir milletiz.

Biz ışığını Metehan\'la yakıp Sultan Alparslan\'la Selahattin Eyyübi ile yol alıp Osman Bey\'le devlet kuranız. Biz Fatih Sultan Mehmet’ in çağ açıp çağ kapatırken elindeki taşıdığı meşaleyiz.

Biz 1.Dünya Savaşı sonucu Osmanlı sonrası Mustafa Kemal Paşanın Cumhuriyet meşalesinin yolunda yürüyenleriz.

Anadolu tapu, biz mühürüz. Anadolu’yu tapu, kendini mühür kabul eden her Türk vatandaşının birinci ve asli görevi, seksen bir milyon nüfusumuzla, tek akıl, tek yürek, tek beden, tek dil ve tek bayrak olup, tüm kabiliyetlerimizi ortaya koyarak mücadele edip devletimizin ve milletimizin yanında olmamızdır.

Türk milletinin ne Avrupa Birliğine, ne Amerika \'ya ne de Nato\'ya ihtiyacı yoktur. Türk milletinin dünya TÜRK BİRLİĞİNE ihtiyacı vardır.

Bu kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.




Ahmet Şeref GÜMÜŞ                                                          Yönetim Kurulu Başkanı                                                                                                                                                                                                                                                                                                                


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER