© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Üç İsimle Mersin\'de

Anamur Üç İsimle Mersin\'de



Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Anamur Üç İsimle Mersin\'de. 
Deniz Kurultay Delegesine,Yeşilçayır disiplin kuruluna,Ankay yönetim kuruluna Seçildi


CHP Mersin İl Başkanlığı’na tekrar seçilen Adil Aktay, yeni oluşturduğu kurultay delegeleri listesine Durmuş Deniz’i , İl disiplin kuruluna Turabi Yeşilçayır\'ı ve yönetim kuruluna Seyfettin Ankay’ı  aldı.

Kurultay delegesi olan CHP İlçe Başkanı Durmuş Deniz, “Kongrede İl Başkanlığı’na tekrar seçilen Adil Aktay’a ve delege arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her şey çok güzel oldu” ifadelerine yer verdi.

İl disiplin kuruluna seçilen Turabi Yeşilçayır ise \'\'sayın Adil Aktay\'a İl Başkanlığına tekrar seçilmesinden dolayı başarılar dilerim.CHP Mersin kurultayı sonuçları Mersimize, Anamurumuza vede Türkiye\'ye hayırlı olsun.Anamur ve Mersin için elimizden geldiği her şey yapacağız\'\'dedi. 


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de kurultay delegeleri listesinde yer aldı.
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER